dissabte, 16 de novembre del 2013

COMIAT BADY



 
 
Fins ahir i  en els últims tretze anys en Bady va ser el meu Fidel company.

Company d’alegries, de tristeses, d’estones arraulits al sofà gaudint del no fer res,tant sols del estar allà, calentons… D’estones de córrer pel parc amunt i avall content i jugant amb la seva companya Luzi i un cop cansats, tirats a la gespa, amb la panxa al sol. Li encantava estar-se panxa al sol.

A l’estiu, ens encantava jeure a l’hamaca, i jo llegint i ell dormint, ens podíem estar hores i hores. Sempre darrera meu, a cops el veia tant a gust, que em sabia greu aixecar-me per tal que ell seguís gaudint d’aquell son encisador.

Als hiverns, gaudíem de llargues estones a la platja, a les roques, sempre olorant i buscant ves a saber que i després ben juntets a prop de la llar de foc.

Em passat de tot junts, i  ara que ha marxat, se que el trobaré a faltar moltíssim. També se que hores d’ara ja deu estar amb el Santi jugant o dormint, els dos contents de retrobar-se.

Que tinguis un feliç i planer viatge Bady, ens retrobarem i seguirem gaudint de la nostre companyia mútua per sempre.

Mai t'oblidaré.
T’estimo petit!!!!!

6 comentaris:

  1. Sap molt greu la pèrdua d'un company així, qui digui que no són una part més de la família és que no ho ha viscut. Només queda tirar endavant i recordar-lo, sabent que algun dia el retrobaràs. No sé si et veus amb cor de buscar un altre company per establir nous vincles, potser amb el temps.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, Xexu, sap molt de greu, i ara mateix tinc molta pena, però se que serán uns dies i després se'm anirà passant, encara que mai l'oblidare, És una pena, perquè sel's estima molt!!!! Gràcies pels teus mots! Petonet dolç!

      Elimina
  2. Respostes
    1. Si, es fan estimar moltissim, ells sempre están alla, amb tu, cent per cent.... Gràcies bonica! Petonets!

      Elimina
  3. He entrat de casualitat al teu blog i he trobat aquesta noticia tan trista...Els animalets es fan estimar i si saben tornar les mostres d'afecte que reben. Hi ha que trobo que fan cara de bones persones.
    Com que em cauen bé les persones que estimen els animals, m'agradaria tenir un raconet al teu blog.
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M.Roser, gràcies per les tevés paraules. Al meu blog tots són benvinguts.
      Petonets dolços!

      Elimina